Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri de Craciun

Jocuri de Craciun

Joacă jocuri de Crăciun tematice pentru a vă bucura de cea mai frumoasa sarbatoare din an. Ajutati-l pe Mos Craciun sa duca cadouri celor mai cuminti copii, îmbrăcați celebrități de Crăciun, pregătiți o cină specială pentru această zi și multe alte activități. Vino si sărbătoreste Crăciunul cu personajele din desenele preferate propuse de Disney.

Una dintre cele mai frumoase sarbatori ale anului plina de sentimente magice care aduce bucurie in sufletele noastre, este Crăciunul. In fiecare an apar jocuri de Craciun noi, mai captivante si mai frumoase. Pentru fiecare an, milioane de copii se bucură de spiritul din această sarbatare alaturi de un grup de personaje pe care le indragesc atat de mult.

Deși în acest an Mos Craciun a avut probleme atunci cand ajutoarele sale, elfii și renii lui au fost răpiți, fără ajutor, te asteapta sa i te alaturi cu un mare arsenal de arme disponibile pentru a-si elibera pretuitele ajutoare, ajuta-l sa-i elibereze unul câte unul pentru a recupera Crăciunul. Trebuie sa-l ajuti pe Mos Craciun sa-si elibereze prietenii pentru ca milioane de copii din intreaga lume sa poata primi darurile lor la timp.

Mai mult decât atât, regii au pierdut din vedere steaua care duce la locul de naștere al lui Isus, ajuta-i sa găseasca drumul cel bun spre Betleem.

Gateste cele mai delicioase retete de Craciun, impodobeste bradul cu cele mai frumoase globuri si podoabe argintii si aurii, ajuta-o pe mama ta la curatenie si distreaz-te!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top