Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri Cu Counter Strike

Jocuri Cu Counter Strike

Poti sa alegi acum sa te joci jocuri cu Counter Strike direct in browser. La fel de 3D cu aceleasi arme, pusti, pistoale, cutite si evident bombe sau ostateci in functie de harta. Poti sa fi terorist sau poti juca de partea counter-teroristilor. Omoara toti dumanii pentru a castiga si lupta in echipa.

Daca-ti place Counter Strike o sa-ti placa si aceste jocuri cu Counter Strike. Iti alegi o echipa si impusti toti adversarii pentru a castiga. Toti soldatii pleaca din start cu un cutit, un pistol si o pusca cu luneta. Restul armelor le gaseti in joc. Cel mai bine ar fi sa ajungi in baza inamica si cum apare unul cum sa-l omori.

Toate jocurile cu impuscaturi sunt mai frumoase cand sunt 3D si cand au de-a face cu couter-strike-ul. Vei trage cu pusti si pistoale in militieni sau in trupele swat. Iti cumperi arme cu banii castigiati impuscand inamici. 

Counter Strike-ul sunt jocuri in care conteaza foarte mult experienta iar unul din cele mai importante lucruri este sa stii sa nimeresti adversarul inainte sa te impuse el pe tine.

Nu mai sta pe ganduri, hai sa joci un counter-strike reale, 3D si fara instalare in calculator. Teroristii sunt la fel de rai iar counterii sunt pe urmele lor. Prima runda e de pistoale apoi iti cumperi pusti sau alte arme mai puternice. Cand esti terorist pune bomba sa castigi iar cand esti counter salveaza ostatecii.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top