Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu AnimaleJocuri cu Talking Tom

Jocuri cu Talking Tom

În Jocuri cu Talking Tom va trebui să interacționezi cu pisica care răspunde și repetă tot ce-i spui. Aici veți găsi și alte versiuni ale jocului Android în care o sa puteți sa o îmbrăcati, sa o duceti la doctor etc.

Vorbind cu Tom și cu prietenii săi, te vei distra prin intermediul telefoanelor inteligente și al aplicațiilor de la Play Store.

Tom este numele pisicilor pe care cu toții o știm, este foarte obraznica și îi place să faca trucuri prietenilor lui. Repetă tot ce aude și este îndrăgostit de Angela. O pisică foarte frumoasă pe care toată lumea o iubește.

In jocuri cu Talking Tom ne jucăm cu prietenii virtuali intr-o lume distractiva. Fii alaturi de el cand are nevoie de asistență medicală, îmbrăcați acest pisoi cu cele mai elegante haine sau, dacă preferați, îmbrăcați cu costume de Halloween. Distrati-va cu Ben, care poate petrece niște glume ciudate și vindecati-i dureri de dinți.

Ginger este nepotul lui Tom, o pisică galbenă, foarte simptică și intotdeauna este ascunsă. Ajută-i pe aceste animale să aibă un moment bun!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top