Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Printesele Disney

Jocuri cu Printesele Disney

Cele mai noi

Jocuri cu Printesele Disney

Jocuri cu Printesele Disney este cea mai populara categorie de jocuri destinate fetelor pasionate de printese. Unele dintre ele sunt Jasmine, Elsa și Anna dein Frozen, Alba ca Zapada, Aurora, Cenusareasa, Belle, dar sunt mult mai multe în această lume magică. Am creat un colț pentru tot ce are legătură cu frumoasele prințese Disney pentru a interacționa cu fiecare sau toate la acelasi timp. Pocahontas, Frumoasa Adormita, Frumoasa si Bestia, dar si noile printese Disney, Merida si Moana te asteapta sa intri si sa te joci cu ele.

Avem Jocuri cu Printesele Disney in care puteți colora prințesele Disney, alege cele mai frumoase culori pentru rochiile lor de [rintese sau puteți pur și simplu să urmați modelul și să le lasati așa cum sunt cu adevărat. Modifica stilul printeselor Disney de la obisnuitul stil clasic la cel modern si imbraca printesele exact asa cum te imbraci tu si prietenele tale. 

Insoteste printesele la spa, machiaza-le coafeaza-le superbul par, pregatestele pentru intalnirea cu prinții lor, găsiti impreuna obiecte ascunse, joaca jocurile romantice cu saruturi. Rezolva puzzle-uri, jocuri de memorie, si multe alte activități cu cele mai frumoase fete din regatele Disney. Nu mai așteptați incepe chiar acum să vă bucurați de toată lumea fantastică Disney!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top