Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu Muzica

Jocuri cu Muzica

Cele mai noi

Jocuri cu Muzica

Esti in căutarea de a calma fiara sălbatică din înăuntrul tau? (Sau poate doar cauti o dezlănțuie cu un solo epic de tambur?) Apoi, avem jocuri cu muzica care vor fi pentru urechile tale: avem zeci de jocuri de muzică online, care vă vor permite să explorați muzica, să vă îmbunătățiți ritmul și / sau pur și simplu să vă prezentați cunoștințele muzicale în jocurile de test cu trivia și mai mult.

Avem jocuri muzicale pentru fiecare înclinație muzicală, indiferent dacă doriți să fiți un zeu de tambur sau un erou de chitară. Jocurile tambur cum ar fi Drum Session, care vă permit să cantați online, în loc să investiți sute sau mii într-un kit de tambur fizic. (Și vecinii tăi vă vor mulțumi.) Jocurile de ritm vă pot ajuta chiar să vă construiți noi abilități. Căutați ceva mai mult ... melodic? Alegeți și strângeți niște corzi în jocurile de chitară precum Rockstar Dreamer și Guitar Crazy.

Aveți propriile melodii pe care doriți să le scrieți? Încercați jocuri muzicale cum ar fi Banja Band, care vă va permite să vă compuneți propria melodie tropicală, direcționând o bandă de plajă pentru a face mixul pe care îl aveți în minte. Există și tone de jocuri DJ, cum ar fi DJ Fest Vol.1. Și Night Karaoke este exact ceea ce caută muzicienii vocali. Sau doar scoateți la iveală piesele muzicale cu un test de muzică precum BluesQuiz 2. De asemenea, am jucat jocuri muzicale pentru copii, cum ar fi Baby Hazel Music Memory, unde copiii își construiesc abilitățile de memorie auditivă prin fixarea instrumentelor rupte.

Copii, adolescenți și adulți: avem niște jocuri cu muzica care îți vor cânta sufletul. Sunteți gata să vă confruntați cu muzica?

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top