Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri cu Diferente

Jocuri cu Diferente

Cele mai noi

Jocuri cu Diferente

Testați-vă atentia, concentrarea si daca vederea voastra se focalizeaza pe detalii in aceste jocuri cu diferente. Trebuie sa gasiti diferentele dintre doua imagini care, aparent par identice. Trebuie să puteți vedea diferențele înainte de expirarea timpului și de a depăși toate nivelurile din această aventură.

Sa găsiți schimbările dintre două scene aproape identice este ceva cu adevărat dificil, pentru că vă puneți toată atenția asupra celor două imagini. Subiectele pe care le putem găsi sunt asemănătoare, găsiți câteva desene animate precum Ben 10, Sponge Bob sau Dora Explorer.

De asemenea, s-ar putea să găsim aceste erori în scenele de la cele mai cunoscute filme precum Ice Age, The Incredibles sau Superman printre altele, dacă vă amintiți scenele din filme va va fi mult mai ușor. În timp ce, în alte cazuri, sunt imagini aleatorii ale momentelor speciale, cum ar fi Halloween, o vrăjitoare care zboară peste un oraș, dar ceva este diferit și numai tu îl poți găsi.

Dacă găsești toate greselile în Halloween poate fi mântuire pentru tine, pentru că dacă le găsim pe toate, vom rupe blestemul care va salva lumea. Dacă scăpăm lumea de acest blestem, putem restabili pacea în el, dar pentru aceasta trebuie să ne supunem unui test de un real efort mental care este disponibil doar câtorva.

Indiferent de subiect, trebuie să fii foarte atent la schimbările surprinse de imaginile unora pentru a fi rapid si pentru a le găsi. Disponibilitățile ocazionale într-un interval de timp în care să atingă obiectivul și să faciliteze sarcina ar fi sa obți un indiciu. Avem jocuri cu diferente pentru copii și adulți în funcție de nivelul de dificultate. In mod comun la majoritatea jocurilor este ca există 7 diferențe în fiecare imagine, dar numărul poate varia atât mai puțin, cât și mai mult. Gaseste toate diferentele si petrece un timp distractiv care arată că ești o persoană care privește fiecare detaliu.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top