Jocuri jucate recent de tine:1 0


Zombie Apocalypse Now Survival

Full ScreenReplay
X
Incarca...
CarWarz.io
CarWarz.io
LittleBigSnake.io
LittleBigSnake.io
Conecteaza linii in Splix.io
Conecteaza linii in Splix.io
Gartic.io
Gartic.io
AFO Reloaded
AFO Reloaded
Pistoale Pixel Apocalipsa 5
Pistoale Pixel Apocalipsa 5
Paper.io 2
Paper.io 2

Despre joc:

Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Zombi Zombie Apocalypse Now Survival

Popular Zombie Survival 3D - Ultimul joc de împușcare unde toți sunteți terminatori. Așadar, păstrați-vă garda sus și trageți în toata invazia de zombii din acest joc captivant de împușcături cu arme epice 3D - o luptă pentru supraviețuire într-o apocalipsă zombi.

Alege cea mai bună armă pentru a lupta împotriva morților care se îndreaptă spre tine. Veți avea nevoie de strategie și precizie pentru a opri asaltul în acest joc de zombi.

Țineți degetul pe trăgaci, țintiți și trageți în fiecare fiară sălbatică care se apropie! Alegeți arma preferată și actualizați-o! Cu cât nivelul este mai ridicat, cu atât timpul de reîncărcare este mai limitat.

Luptați împotriva unui roi de armate de zombie într-unul dintre cele mai amuzante jocuri gratuite de supraviețuire. Luptă pentru mâine, împușcă mulțimi de zombi care îți invadeaza baza, elimină supraveghetorii zombi în misiuni speciale.

Ține-ți degetul pe declanșatorul pistolului, țintește și trage pentru a-ți garanta supraviețuirea în acest joc de zombi de tragere. Monstrul trebuie eliminat în luptă! În caz contrar, vor găsi carne nouă în mod constant. Zombie este sălbatic. Este inutil pentru tine să-i urmăriți. Trage-ți în ei imediat. Folosirea armelor de letalitate va crește probabilitatea de realizare atunci când distrugeți baza zombie. Ucideți toți morții, nu lăsați zombi în viață. Ești pregătit pentru toată acțiunea și aventura din acest joc de urmărire a zombilor? Ești pregătit pentru toată acțiunea și aventura din acest joc de urmărire a zombilor? Dacă nu vrei să fii mort, fă un efort, alege cele mai potrivite arme și pornește lupta împotriva acestor ființe care au un singur scop, TU esti acela! etichete: jocuri cu 2 jucători,  jocuri pentru a te juca cu prietenii, arena de luptă online multiplayer, jocuri de supraviețuire multiplayer, zombi, zombie apocalipsă, împușcături 3D

Jocul Zombie Apocalypse Now Survival a fost adaugat in categoria Jocuri cu Zombi.

Jocuri noi

Cartoon Escape PrisonNOU
Cartoon Escape Prison
Tank Parking 3D SimNOU
Tank Parking 3D Sim
2D Car RacingNOU
2D Car Racing
Dino Squad Adventure 3NOU
Dino Squad Adventure 3
Real Car Parking Mania 2020NOU
Real Car Parking Mania 2020
Hula Hoops RushNOU
Hula Hoops Rush
Gangster Razboi
Gangster Razboi
Serveste mancare Restaurantul de pe plaja
Serveste mancare Restaurantul de pe plaja
Impostor Farm
Impostor Farm
CarHit.io
CarHit.io
Crazy Climber 3D
Crazy Climber 3D
Crash Derby AYN
Crash Derby AYN
Tutorial de machiaj
Tutorial de machiaj
TankHit
TankHit

Categorii relevante

Contact - iJocuriGratis.com © 2021
top