Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu zane

Jocuri cu zane

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu zane

Joacă-te cu aceste mici creaturi pline de puteri uimitoare în aventurile lor fantastice din aceste jocuri cu zane. Unele zeite, cum ar fi Campanilla, sau Clopotica, pe care le cunoașteți din seriile de desene animate, dar si multe alte zane magice va asteapta sa patrundeti in taramul lor magic si sa va jucati alaturi de ele. Jocuri de aventura cu zane, jocuri de machiat zane, de coafat parul lor, jocuri de pus aripi magice de zane, de mers cu ele la doctor, dar si jocuri de colorat zane, puzzle-uri, de memorie sau de gasit obiecte ascunse. 

Zanele sunt ființe foarte puternice, dar în același timp, datorită lor, echilibrul pozitiv al lumii este menținut. Întotdeauna sunt dispuse să ajute pe cei din jur si sa faca numai bine.

Barbie are o surpriza pentru tine si apare ca  o zana magica iar tu te vei ocupa de noul sau aspect intr-unul dintre aceste jocuri cu zane. 

Toate aceste fiinte delicate trebuie să si mănânce, dar mâncarea nu este la fel ca a noastră, așa că vei merge in restaurantul magic, pentru a le gati cele mai delicioase feluri de mâncare pentru zane.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top