Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Tarzan

Jocuri cu Tarzan

Tarzan este un personaj atat de indragit de copii incat i-amd edicat o categorie speciala de jocuri cu Tarzan. Anul trecut a aparut un film nou interpretat de actorul Alexander Skarsgård intitulat "Legenda lui Tarzan". De aceea, producătorul Disney a văzut o poveste bună pe care să-și întemeieze una dintre marile sale clasice și și-a creat filmul în 1999, care ar fi, aproape în întregime, liniile directoare ale operei originale.

Tarzan este fiul unui cuplu englez care, în secolul al XIX-lea, ar fi prins într-o corabie care ar fi trebuit să fugă. Din fericire, au reușit și au ajuns pe țărmul unei jungle nelocuite în Africa. În curând încep să facă un adăpost și să construiască o casă de copaci cu rămășițele epavei, sperând să supraviețuiască până când cineva il va salva. Acea zi nu a venit iar un leopard a luat viata parintilor lui Tarzan si a avut norocul sa supravietuiasca atacului. Datorita compasiunii unei gorile iubite, Tarzan nu și-a pierdut viața și la dus la tribul său, cu intenția de a il adopta și l-a crescut cu ei. Ea se numea Kala și a fost însoțitorul conducătorului tribului, Kerchak, amândoi aveau un fiu, dar, din nefericire, a fost ucis de același leopard care ia ucis pe părinții lui Tarzan. Kerchak nu ar fi vrut sa accepte decizia soției sale, dar a acceptat în cele din urmă.

De atunci, Tarzan avea să trăiască împreună cu tribul gorilelor și prietenul apropiat al unei tinere gorile pe nume Terk și al unui mic elefant. Cu ajutorul celor doi prieteni ai săi, va încerca să-și îmbunătățească abilitățile sălbatice pentru a ține pasul cu cel mai puternic din trib și a face Kerchack să fie mândru de el. Când crește, Tarzan a devenit un expert tânăr în alpinism și transportat cu ajutorul cablurilor pentru a leagă. Tânărul cu mare putere și pricepere va scăpa de leopardul tribului de amenințare și-și va sfârși viața. Totul se schimbă odată cu sosirea exploratorilor printre cei găsiți pe Jane, fiica unui cercetător vechi și simpatizant. Ceea ce nu știau este că cei care au muncit doresc să facă rău studiului gorilelor. O serie de aventuri în care Tarzan se va confrunta atât cu dragostea lui Jane cat si cu dușmanii care îi amenință pe membrii tribului său.

Succesul filmului a fost imediat și în curând începe să laseze o mulțime de articole cu personajele din film și jocuri video. Tarzan vine, de asemenea, pe site-ul nostru cu o mulțime de jocuri cu Tarzan în care să-și continue aventurile și să va distreze. Puteți face eroul nostru să simtă viteza pe o motocicletă, puteți să vă exersați abilitățile cu liane, noi aventuri cu Jane și maimuțele etc. Nu-i lăsați singur pe Tarzan și pe prietenii săi în aceste noi misiuni!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top