Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri cu Serpi

Jocuri cu Serpi

Colecția noastră de jocuri cu șerpi este plină de acțiuni clasice și mult, mult mai mult. Joacă provocarea originală a șarpelui sau sa te aventurezi în țări sălbatice. Avem jocuri cu șerpi care prezintă culori vii și grafică 3D netedă. Joacă într-o varietate de medii, de la medii clasice până la Polul Nord. În aventurile noastre, veți controla un sarpe cobra pentru a mânca mere, sau un sarpe anaconda.

Printre cele mai populare jocuri cu șarpe se enumera slither.io. Ai de a face cu un șarpe înfometat! pentru a-l ajuta să crească, trebuie să îl ajuți să mănânce cât mai multe lumini. Pornește într-o nouă aventură multiplayer alaturi alti jucatori online din intreaga lumea și ferește-te de ceilalți șerpi. Dacă vei atinge vreun alt șarpe, șarpele tău va exploda. Vei reuși oare să creezi cel mai lung șarpe? Distracție plăcută!

wormax.io este un alt joc multiplayer online, bazat pe browser. Înfruntă-ți adversarii în arena Wormax.io și încearcă să le încolțești șerpii pentru a-i transforma în sâmburi și a-i putea astfel mânca!

limax.io este un alt joc pe care l-am adaugat in aceasta categorie. Călătorești împreună cu melcul tău print-o lume plină de baloane colorate. Lasă melcul să mănânce baloanele pentru a crește, dar ai grijă să nu te lovești de alți melci. Dacă vrei să scapi mai ușor de adversari, poți plasa capcane, însă melcul tău va pierde puțin din putere. Începe această fantastică aventură și fă tot ce poți pentru a supraviețui cât mai mult!

Jocurile noastre cu șarpe sunt ușor de controlat și distractive pentru jucătorii de toate vârstele. Utilizați doar tastele săgeți de pe tastatură pentru a vă deplasa. Odată cu trecerea timpului, creatura ta se va prelungi, fiindu-ti mai greu să eviți să fugi. Rămâi în viață și vei aduna mai multe puncte. Planificați-vă cu înțelepciune calea și veti putea ajunge la un nou punctaj! Pentru alte variante de șarpe, încercați să controlați un dragon în creștere sau un vierme. Indiferent de alegerea jocului, provocările vă vor face să vă distrați ore întregi!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top