Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Sirene

Jocuri cu Sirene

Dacă iubesti creaturile magice, atunci vei indragi din start colectia de jocuri cu sirene. Puteți juca toate tipurile de jocuri sub apă și în mare, interacționând cu frumoasele creaturi oceanice. In multe dintre aceste jocuri cu sirene va trebui sa le imbraci, unde veți alege între sute de costume pentru aceste fiinte speciale! Selectați modele ornamentale și amestecați toate culorile curcubeului pentru minunatele lor cozi de sirene, asadar aveti tot ce va trebuie ca sa creați un design uimitor.

Jocurile noastre cu sirene sunt perfecte pentru jucătorii de toate vârstele. Avem jocuri simple, distractive, precum și provocări subacvatice mai avansate. Într-un joc, puteți juca ca sirena Martijn și puteți interacționa cu multe creaturi sălbatice. Admirați călăreții, jucați cu pești și încercați să evitați înotul de balene uriașe! Veți întâlni castele de nisip, comori oceanice ascunse și multe altele. 
 
Sirena Stella se pregătește de un eveniment special. Ocupă-te, pentru început, de îngrijirea feței, apoi alege machiajele și decorațiunile potrivite unei asemenea apariții. Stella are încredere în tine, nu o dezamăgi!

Desigur, te asteapta jocuri cu sirene si cu printesa Ariel. Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi peisajul cu pesti, caracatite, perle si sa-i alegi colierul si cerceii. 

Daca Barbie ar fi fost sirena, cu siguranta ar fi fost una fashion. Iat-o in acest joc de imbracat si machiat. Vei incepe cu machiajul si fardurile apoi ii vei alege parul, trebuie sa fie o coafura rezistenta la apa. Ii vei pune un costum de baie, bijuterii si ii vei alege coada de sirena.

O lume subacvatică, absolut minunata te așteaptă!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top