Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri ManagementJocuri Restaurant

Jocuri Restaurant

Cele mai noi

«
1

Jocuri Restaurant

O multime de jocuri restaurant in care veti deschide si administra propriul restaurant. O provocare de a conduce un restaurant, de a gati mancare speciala si de a servi clienti și vă veți bucura de fiecare clipă.

Încercați toate aspectele legate de aceasta afacerea, de la jocurile de management, la cele de chelnerită si de a juca in rolul celor mai renumiti bucătari din lume sau ocupate de livrarea de Pizza la domiciliu.

Încearcă sa gatesti orice fel de mancare in aceste  jocuri restaurant, de la alimente fine la mancare de fast-food. Știți cine este bucătarul Youda Sushi sau Barul Froyo. Sau gatiti clatite indiane in restaurantul indian. Implicați-vă in găsirea celui mai bun burger din oraș în seria Burger Restaurant, sau testati gatirea specialitatilor de paste si pizza din restaurantele italiane. 

De asemenea, te asteapta foarte multe jocuri restaurant cu mancare fast-food dar și jocuri cu cafenele care servesc cafea si mic dejun. Serviti toti clientii in ritm rapid cu cea mai buna si sanatoasa mancare, astfel vei castiga bani pe care ii vei investi in afacerea ta.

Desigur, familia poate fi cheia unei afaceri de succes. Dacă crezi asta, bucurați-vă sa administrati unul din restaurantele de familie, cum ar fi Restaurantul de Familie și restaurantele lui Papa Louie. Sau restaurantul glaciar al pinguinului harnic Penguin Diner.
 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top