Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu Pou

Jocuri cu Pou

In aceste jocuri cu Pou vei vedea ca simpaticul cartoful brun are nevoie de ajutorul tău pentru a progresa în creșterea lui. Joaca-te cu bebelusul Pou, du-l la dentist, vindeca-l la spital si multe alte activitati pe care le poti face cu aceasta creatura adorabila inspirata de un animal tamagotchi.

Acest animal virtual foarte distractiv este un cartof în formă de Pou, evoluția directă a tamagochilor care au triumfat din anii '90 pana aici. Inițial, vom crea numele nostru și vom alege un baiat sau o fată.

Odată ce am creat ceea ce apar în bucătăria mascotei noastre, vom explica cum să-l hrănim luând mâncare din frigider. Sa ingrijesti puful nostru este cel mai important lucru pe care il ai de facut, trebuie să-l menti fericit în orice moment și trebuie să-l hranesti când îi este foame, sa te joci cu el și sa-l speli când este murdar.

De asemenea, putem experimenta cu el în laborator, unde putem crea concocții amuzante care le vor da efectele neașteptate ale animalelor de companie. În cameră îl putem lăsa să doarmă sau să deschizi dulapul pentru a ii schimba hainele sau aspectul, folosind o mulțime de accesorii pentru a- il face mai molon și a face cât mai personal posibil. Diferența principală pe care am descoperit-o cu tamagochi este componenta online, unde puteți să-l înveți sa aiba prieteni iar cand se află printre liderii să ajungă la Hall of Fame unde sunt cei mai originali.

Dar prietenul nostru Pou este obosit să facă întotdeauna același lucru și, prin urmare, în versiunea sa online, va efectua multe activități care nu pot fi facute în Smartphone sau Tableta. Acum puteți trăi aventuri cu Pou, sa jucați fotbal, sa scălătoriți cu motociclete și o lungă listă de activități. Exista multe jocuri care il au ca protagonist pe Pou și nu le pierdeți, toate sunt adunata în această secțiune. Obțineți cele mai bune performanțe ale acestui animal virtual cu aceste minunate mini-jocuri!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top