Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri de GatitJocuri cu Pizza

Jocuri cu Pizza

Există numeroase varietăți de pizza, pentru că fiecare persoană preferă un mod diferit, pentru asta am pregatit o categorie speciala de jocuri cu pizza in mod special pentru fani. Aici trebuie să gestionați managementul unui restaurant de pizza, să jucati rolul unui bucatar si sa creați cea mai bună pizza, sau sa joci rolul unei gazde si sa iti inviti prietenii la o pizza.

Mâncarea italiană prin excelență este, fără îndoială, Pizza, una dintre mâncărurile preferate ale unei mari părți a populației din intreaga lume. Acesta este succesul acestei mâncăruri bogate, că avem o varietate de jocuri cu pizza legate de ea.

Ne putem dovedi abilitățile culinare pregătindu-ne cea mai bună pizza din oraș și gestionând propriul nostru restaurant dacă mâncarea este bună până când cele mai faimoase personaje gurmande care vin in restaurantul nostru pentru a gusta cele mai bune mâncăruri din oraș. Vom alege ingredientele pentru a face cele mai originale pizza pe care le putem gândi sau pot fi mai clasice și să încercăm să urmăm rețetele pe care le solicită clienților noștri si să servim pizza la timp.

O altă parte a afacerii este de a ajunge pe bicicletă pentru a face livrări, in timp limitat și, dacă nu primim comanda la timp, clientul va plati. Dacă distribuția noastră este suficient de rapidă, putem obține mai multe sfaturi și puteti face upgrade, sa cumpărați biciclete noi pentru a distribui mult mai rapid.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top