Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu Pirati

Jocuri cu Pirati

Cele mai noi

Jocuri cu Pirati

Deveniți un pirat și începeți să navigați pe cele 7 mări în căutarea comorilor care vă așteaptă in aceste jocuri cu pirati. Va trebui să vă ghidați barca, să desfășurați velele și să profitați de vânt. Ei vor călători pe insule și trebuie să prindeți tot aurul care se află la îndemână.

Cei mai de temut dintre cele șapte mări sunt cu siguranță pirații, acești pirați navighează pe mări în căutare de pradă pe care o pot cheltui pe vin și pe femei. Viața piraților este plină de primejdii, dar și aventură pe care doar cei mai viteji sunt capabili să o facă. Pirateria a existat de la începutul navigației și este doar o practică a banditismului efectuat pe mare. Un grup organizat de oameni a navigat cu pașii cele mai importante mărfuri pentru a ataca navele care le transporta pentru a lua prada.

Acești privitori sunt guvernați de propriile lor reguli, nu luptă niciodată corect și întotdeauna încearcă să-ți înșele adversarul. Un bun căpitan ar trebui să știe că a impus oamenilor săi, deoarece trebuie să-i urmeze moartea în jaf și jaf. În mod normal, un căpitan bun din cauza aptitudinilor sale în luptă este necesar, deoarece cel mai puternic cel mai respectat în lumea buccaneerilor.

Dacă doriți cu toată puterea aurul spaniol, gata să atace navele pline de soldați înarmați care își vor apăra încărcătura prețioasă celor care încearcă să-l smulgă. Cu cât pradă va fi mai bine apărată, de aceea, dacă ați avut succes în alte incursiuni, aveți mai multe nave și mulți oameni pentru a încerca să luați convoiul pentru a vă îmbogăți.

Figura piraților are pentru multe filme (cele mai renumite și mai recente sunt cele care alcătuiesc saga Pirates of the Caribbean) și jocuri și jocuri video pentru multe romane (Treasure Island, Sandokan, The Black Corsair etc.). Dovada acestui lucru este numărul mare de mini-jocuri pe care le-am colectat în această categorie, toate pirateria cu tematică în care trebuie să realizați diferite misiuni cu pirați celebri. Căutați comoara sau apărați nava împotriva atacurilor inamice, indiferent de ce vă duceți în misiune cu onoare și respectați idealurile piraților. Nu așteptați să trăiți propria aventură de pirat pe site-ul nostru!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top