Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri Ping Pong

Jocuri Ping Pong

Prindeți paleta de tenis pentru a începe să jucați jocuri de tenis de masă în aceste jocuri Ping Pong pe care le-am pregatit in aceasta categorie. Loveste mingea fără a atinge plasă de divizare sau de pe masă. Avem versiuni ale acestui joc cu protagoniști cunoscuți ca Dragon Ball, Mario Bros, Garfield etc.

Joci ping pong in mod obisnuit? Obosit de căutarea unei mese sau a unui spațiu pentru acest joc? Ei bine, acum poți să te joci de câte ori îți place tenis de masă, jocul mitic se joacă acum pe calculatorul tău, fără să-ți părăsești biroul. Înfrânge-ți adversarul într-un duel și descoperi cine este campion. In mod normal, vremea urata de afara si ploile te pot incurca si nu te poti bucura de un joc bun, afara, sub soare, dar acum il poti juca de câte ori dorresti și împotriva mai multor adversari.

Și dacă ești nou? Pentru acest joc, la fel ca și în tenis, tot ce ai de facut este sa lovesti mingea de la un câmp la altul în rețea până când adversarul nu reușește sa o prinda. 

Nu mai stai pe ganduri! Inscrie-te in competiția de tenis de masă dedicată amatorilor din aceasta categorie de jocuri Ping Pong.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top