Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri cu Papa Louie

Jocuri cu Papa Louie

Jocuri cu Papa Louie este o categorie de jocuri in care am adus intr-un singur loc toate aventurile si jocurile de gatit cu faimosul bucatar online Papa Louie. El este un renumit antreprenor care se află în fruntea mai multor afaceri cu restaurante, printre care burgeri, pizzerii, cafenele, produse de cofetărie și multe altele. De asemenea, are propriile jocuri de aventură, platformă și abilități.  

Trăiți aventurile lui Papa Louie în diferite locuri din aceasta sectiune speciala de jocuri cu Papa Louie. Jocuri de platforma și jocuri de restaurant unde trebuie să vă creați propriul lanț de restaurante și să gestionați toate sarcinile necesare pentru a reusi in munca de afaceri.

Există jocuri în care trebuie să vă deplasați într-o lume a platformelor și aventurilor. Puteți interacționa in rolul lui Papa Louie. O circumstanță ciudată a bucatarului care călătoreste într-o lume virtuală și trebuie să elimine inamicii. Va trebui să ucizi inamicii și să scapi de lumea asta periculoasă.

De asemenea, puteți profita de jocurile in care lucrezi într-un restaurant fast-food. Va trebui să deschideți afacerea devreme pentru avea timp pentru a pregăti toate produsele alimentare necesare pana când vin clentii galagiosi. Castigati bani, gestionatii cu intelepciune, faceti upgrade si imbunatatiti-va restaurantul.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top