Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu AnimaleJocuri cu Oi

Jocuri cu Oi

Printre cele mai populare jocuri cu oi se enumera acelea in care ferma de oi este atacata de un lup mare si rău. Vei juca rolul lupului, te vei deghiza si furisa printre oi si vei manca cât de multe poți. Ai grija! va fi vai și amar de pielea ta daca vei fi prins de fermieri.

Folosește tastele săgeată stânga și dreapta pentru a alerga, cu tasta săgeată-sus vei putea sari. Iar cu tasta săgeată-jos iți oferă șansa să te deghizezi în oaie. 

Trebuie sa va amintim ca printre aceste jocuri cu oi, o veti intalni si pe Oita Lambie care are nevoie de ingrijire medicala de la specialista doctorita Plusica. Se pare ca un caine a fugarit-o, s-a impiedicat si s-a lovit rau. Nu-i nimic, o vom face bine cat ai clipi. Mai intai trebuie sa o speli ca sa vezi exact ce rani are. Scoate-i aschiile si da jos frunzele de pe ea. Apoi panseaza-o si aplica-i un tratament complet.

Un alt joc distractiv este cel cu ferma lui Doggie in care tu esti lupul cel rau din aceasta poveste de aventuri. Ti-ai luat plasa cu tine si ai plecat la furat de oite, ai grija ca vanatorul cum te vede cum te impusca asa ca trebui sa te feresti de el.

Multe activități pot fi efectuate in aceste jocuri cu oi, de la ingijit, tuns lana, pascut, la colorat si cele distractive in care joci rolul lupului ... nu puteți rata cele mai populare jocuri cu oi care există în aceasta sectiune.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top