Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Moana

Jocuri cu Moana

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Moana

Moana este noua prințesă a lui Walt Disney și vei porni intr-o multime de aventuri alaturi de ea in categoria de jocuri cu Moana. Moana este o fată de paisprezece ani, fiica unui șef indian proeminent al unui trib de pe țărmurile Oceanului Pacific. Tribul tău se confruntă cu pericole semnificative, este pe punctul de a dispărea, pentru că nu există alimente sau provizii pentru a rămâne în viață și pentru ca Moana este o printesa curajoasa va porni intr-o mare aventura de a-și salva tribul.

Ceea ce Moana nu știe este că se va confrunta cu creaturi marine gigante din  Oceanul Pacific. Din fericire, Moana va fi însoțită de cei mai buni prieteni ai săi, cum ar fi Pua, porcul și cocoșul ei Hei Hei. Bucurați-vă de jocuri cu Moana unde puteți interacționa cu ea; vei avea parte de multa actiune si distractie.

Printre surprizele pregatite pentru tine in aceste jocuri online se enumera cele in care va trebui sa o imbraci, coafezi si machiezi, jocuri pentru fete de mers la spa si la saloane de infrumusetare dar si jocuri de aventura pe mare. Fii alaturi de ea intr-o calatorie de neimaginat!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top