Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Miraculous: Ladybug

Jocuri cu Miraculous: Ladybug

Cele mai noi

Jocuri cu Miraculous: Ladybug

Categoria pe care am numit-o jocuri cu Miraculous: Ladybug este dedicata fanilor acestor eroi de desene animate cu Buburuza Miraculoasa. Ladybug și Cat Noir sunt doi super-eroi din Disney Channel, care au nevoie de ajutorul tău pentru a proteja străzile din Paris. Puneți costumul magic de buburuza pe Marinette pentru a o transforma într-o super eroina. 

Protagonistul acestei serii de desene animate este Marinette, o fată adolescentă cu descendență franceză și chineză, a cărei personalitate este foarte puternică. Este o fată veselă și prietenoasă, dar și un pic ciudata si timina, ea nu are curaj să declare ca îl place pe Adrien Agreste. Marinette își va îmbina studiile cu pasiunea sa pentru creația de modă și design, dar și cu rolul său de super-erou pentru a salva Parisul de atacurile raufacatorilor. Tikki este kwami-ul protagonistului care o va ajuta să devina eroina sub numele de Ladybug. Ambi au o relație excelentă nu numai în rolul său de super-erou, ci și în viața lor de zi cu zi. Marineta când  devine Ladybug obtine cele cinci simțuri de erou: viteza, puterea, agilitatea etc. Arma ei este un yo-yo pe care il foloseste cu o îndemânare deosebită impotriva infractorilor.

Adrien, celălalt protagonist este un băiat liniștit, care își îmbină studiile cu lumea modei, fiind un model pentru casa de moda a tatălui său. Ca și Marinette, are și el un kwami ​​cu care devine super-erou sub numele de Cat Noir. Acesta va fi insotitorul lui Ladybug. Si el este indragostit. Cat Noir detine, de asemenea abilități de viteză, agilitate și putere, în plus are o viziune superbă de noapte, asemenea pisicilor. Arma lui este un baston, care are o abilitatea specială de a schimba dimensiunea și isi duplica puterea, pe care o folosește ca o sabie și o învârte ca un scut. Super puterea lui se numește cataclism și creeaza daune imense. Ambii eroi studiază în aceeași școală și nu cunosc identitatea celuilalt super-erou. 

Nu ratați această categorie de jocuri cu Miraculous: Ladybug deoarece va veti intalni cu super eroii preferati din seria animata si veti avea parte de o multime de surprize, actiune si aventura. Începeți să descoperiti ce anume a pregatit Marinette și Adrien in aceste mini jocuri online!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top