Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri Strategie

Jocuri Strategie

Cele mai noi

«
1

Jocuri Strategie

Aceasta categorie de jocuri de strategie a fost creata pentru a aduce intr-un singur loc toate jocurile de acest gen pentru fanii care cauta distractie si simt ca sunt buni strategi.
Printre cele mai populare jocuri de strategie se enumera cele de strategie militara, de razboi si RPG. Dar si jocuri cu vapoare ca de exemplu jocul de lupta naval Cruiser Battleship 2 in care veti incepe saplasati cinci nave pe placă. Plasarea lor trebuie să fie strategică, astfel încât celălalt jucător să nu le găsească prea ușor. La sfârșitul fiecărui joc, câștigați bani care vă permit să ascundeți alte elemente care pot crea mai multe daune adversarului. 
Un alt joc foarte popular din aceasta categorie este Metal Slug Brutal 2, un joc plin de actiune in care devi un Rambo și exterminați toți dușmanii pe care îi găsiți la pasul vostru. 
Explorați Ruinele Maya și salvați-vă tatăl explorator din civilizația antică! Rezolva puzzle-uri și nivele complete în Maya Adventure! Controlează fratele arheolog și prietenul ei și colectează smaraldele și relicvele antice!
Money Movers este un alt joc multiplayer de strategie cu doi frați care se plimba prin labirinturile inchisorii în care au fost închiși. Tot ce trebuie să faci este să-i ajuți să își croiască drum prin fiecare nivel și să colecteze sacii cu bani. Fiecare nivel e plin de capcane, obstacole și alte pericole. Cât de bine crezi că vei reuși să lucrezi în echipă? Afla chiar acum! jucand acest joc.

Daca alegi sa te joci jocuri de strategie trebuie sa stii ca acestea solicita capacitatea de conducere si analiza strategica a jucatorului in determinarea celor mai bune actiuni si mutari ce trebuiesc facute pentru depasirea nivelelor jocului. Indiferent de jocul pe care il vei alege suntem convinsi ca te vei distra!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top