Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Iron Man

Jocuri cu Iron Man

In aceste jocuri cu Jocuri cu Iron Man vei intalni unul dintre eroii ironicului cel mai carismatic al lui Marvel, în care Tony Stark a fost răpit de un grup terorist care se afla în spatele armelor Stark Industries. Neputând să negocieze în schimbul vieții lui Tony, el însuși decide să scape și să construiască o armură cu care să lupte.

Acesta a fost doar primul prototip, odată întors în civilizatie si industrie, Stark decide să construiască un armour mai bun cu cele mai recente progrese tehnologice și armament. Odată construit devine ironman și zboară cu el peste tot în lume impiedicand acțiuni teroriste si salveaza lumea ca un adevarat super-erou.

Problema va veni atunci când identitatea lui va fi descoperită ca autentică care îi va pune în pericol, pe lângă faptul că voi vedea presiunea guvernului Statelor Unite de a le împărți echipamentul cu ei. Puteți ajuta acest miliardar neprihănit să lupte împotriva nedreptăților lumii pentru a arunca cu mouse-ul, puteți trage cu arme puternice sau puteți zbura prin atacuri provocate de diferiți dușmani printre multe alte lucruri.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top