Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri de GatitJocuri cu Inghetata

Jocuri cu Inghetata

Jocuri cu Inghetata vă oferă posibilitatea de a vă bucura de tot felul de retete delicioase de înghețate. Aflați cum să creați conuri clasice, boluri de sherbet și alte deserturi încântătoare. Avem aromele napolitane preferate, inclusiv ciocolata, vanilie si capsuni. Pentru rezultate mai gustoase, încercați să faceți un castron umplut cu înghețată cu ciocolată si sa o decorati asa cum va place. Un bucătar talentat vă va ajuta să realizați alte feluri de retete cu inghetata delicioase, cum ar fi o plăcintă de merișor înghețată de menta!

După ce ați pregatit înghețata perfecta, o puteți vinde copiilor pentru bani! Poti merge in parc, sau in alte locuri aglomerate in care vinzi inghetata. Multe titluri din colecția noastră vă permit să conduceți o afacere in timp ce va ocupati de managementul unei gelaterii pentru a face afacerea profitabilă. 

Serviți inghetata răcoroase clienților de la plajă și transformați standul de serbet într-un restaurant înflorit! Fanii de curse și de aventuri cu parcari vor iubi jocurile noastre de înghețată. Conduceți furgonetele cu acest desert delicios printr-o lume magică și parcați-l în locul perfect fără a vă prăbuși! De asemenea, puteți sa o ajuta-ti pe exploratoarea Dora să livreze sandvișuri de lapte înghețate în cartierul său de desene animate!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top