Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Hello Kitty

Jocuri cu Hello Kitty

Cea mai draguta pisica din lume Hello Kitty, te asteapta sa iti arate o multime de surprize in aceste jocuri cu Hello Kitty.  Excursii cu bicicleta, de pictat, camere de decorat cu Hello Kitty, de gatit,  sa imbraci pisica si multe altele. Distreaza-te in misiunile tale si bucura-te alaturi de Hello Kitty.

Hello Kitty este un personaj fictiv născut din mâna unui designer japonez. Este o pisică adorabilă, plina de succes, creandu-se o gama larga de produse comerciale. Apare la televizor, in frumoasele desene animate cu multe serii care o au ca protagonist și jocuri video. Hello Kitty și prietenii ei  impreuna cu familia: părinții lui George și Mary și sora ei gemeni Mimmy, care sunt aproape identici, cu excepția hainelor care variază în culori și cravată.

Din tot ceea ce stim, Kitty este o fată fericită, veselă și prietenoasă căreia ii place sa gateasca. De aceea apare in multe jocuri de gatit si iti arata cum sa faci mâncăruri grozave, inclusiv prajiturile sale preferate, briosele. 

Am colectat o mulțime de jocuri cu Hello Kitty in aceasta colectie. Jocuri în care trebuie să o pictezi pe Hello Kitty. Intrati in bucătăria lui Hello Kitty și faceți briose și multe alte feluri de mâncare. Pisica Kitty la patinaj, pe bicicletă sau motociclista sunt sunt cateva cu micul pisoi. Dress up, machiaj,  de colorat, gatit, puzzle, jocuri de memorie, de decorat camera lui Kitty și multe alte activități te asteapta in aceste jocuri cu Hello Kitty!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top