Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Garfield

Jocuri cu Garfield

Aceasta sectiune de jocuri cu Garfield sunt pentru copii care iubesc serialul de desene animate cui motanul portacaliu din casa lui John Garfield este o pisică care iubește să mănânce lasagna, născută și crescută într-un restaurant italian, a fost vândută la un magazin de animale de companie. Când toate păreau pierdute pentru această pisică portocalie, Jon se încumeta și o cumpăra, acum locuiește în casa lui Jon cu câinele lui Odie.

Odie iubește pisica nouă, dar o găseste destul de proastă și profită de câine să facă trucuri sau să râdă. Pe măsură ce personajul progresează, devine din ce în ce mai mult o persoană care neglijează că petrecerea ei de pisică începe chiar să meargă pe două picioare.

Infricosator de hazliu, adora sa motaie, consuma litri de cafea, haleste munti de lasangna in cateva clipe, detesta ziua de luni, dar cel mai mult cainii. E fericit cand pocneste paianjeni sau cand sfasie hainele postasului. El e Garfield... cel mai lacom si trasnit motan din lume. Uneori e veninos dar poate fi si sensibil. Mai ales daca e vorba despre ursuletul lui Pooky, Jon, stapanul lui, sau Oddie, prietenul si tovarasul lui de soarta. (Doar pe sine se iubeste mai mult).

Am văzut că aceste jocuri cu Garfield sunt foarte indragite de copii din intreaga lume. De asemenea, putem face activitățile preferate ale acestei pisici portocalii, adică somnul în cutia noastră și mâncarea lasagnei fără oprire, poate că va trebui să-l ajutați pe dragul nostru prieten Jon pe una din întâlnirile cu Dr. Liz Wilson.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top