Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Fetitele Powerpuff

Jocuri cu Fetitele Powerpuff

Fetițele Powerpuff este un serial de desene animate difuzat pe programul Cartoon Network . Serialul are ca protagoniste trei fetițe, Blossom, Bubbles și Buttercup, cunoscute ca fetițele Powerpuff, care s-au nascut cu superputeri. Au fost create prin combinarea ingredientelor zahăr, condimente și tot ce-i drăguț la care s-a adăugat accidental elementul X. Ele lupta împotriva răului din lume în orașul Townsville, alături de tatăl lor adoptiv, Profesorul Utonium. 

Cartoon Network anunță episoade noi ale fetițelor PowerPuff. Lansarea noilor episoade va fi susţinută de campania „Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor”, încercând să încurajeze copiii să își descopere propriile calităţi și aptitudini, care îi fac să fie unici si încrezători în sine. 
Irina Petrea, psiholog, terapeut, autor și specialist în educație parentală se implica în campanie prin îndrumarea părinților în cultivarea încrederii în sine a copiilor, ca premisă a dezvoltării armonioase a acestora.

„Încrederea în sine este un ingredient – cheie în dezvoltarea copilului. Fără aceasta, copiii se tem să exploreze, să descopere, să experimenteze, să învețe, să trăiască. Încrederea în sine le dă însă curajul și energia cu care să își construiască propria viață și chiar să facă lumea un loc mai bun pentru noi toți”, a declarat Irina Petrea.

„Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor” pune la dispozitia copiilor aplicația Powerpuff Yourself, precum și activități creative și concursuri în școli. 

Primul sezon al celei mai noi serii a avut premiera anul trecut și a înregistrat un succes răsunător în întreaga lume încă de la lansare, milioane de fani din întreaga lume interacționând cu acest brand pe multiple platforme drept urmare au aparut si o multime de jocuri cu Fetitele Powerpuff.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top