Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Extraterestri

Jocuri cu Extraterestri

Dacă ceea ce vă place este să jucați jocuri cu extraterestri, vă puteți bucura acum de cele mai bune titluri de jocuri Alien pe care le oferim pentru a vă juca online.

Fenomenul extratereștrilor și a altor denumiri date ființelor vii provenite de pe alte planete din afara Pământului, captează o mare legiune de fani. Acest succes a fost transformat într-un film, lumea jocurilor video și seriile de televiziune. Există multe dezbateri cu privire la existența acestor creaturi, dar nu ne interesează mai mult decât cele din lumea jocurilor video.

Printre cele mai remarcabile filme care au ca protagonist extraterestrii putem numi saga străinilor, variind de la Alien la Alien 5. Un alt succes care a triumfat în film este Alien VS Predator din care s-au creat o multime de jocuri video pentru cele mai mari platforme ale momentului cum ar fi PS3, PC, etc. Există multe jocuri care includ aceste creaturi în povestirile lor, în special jocuri shooter și aici sunt câteva versiuni flash cu care să te distrezi.

Pentru acest succes, am creat categoria de jocuri cu extraterestri pentru a încorpora în ea totul despre lumea extratereștrilor. Bucurați-vă de jocuri în care trebuie să supraviețuiți atacului extraterestrilor, a războaielor între oameni și extratereștri și faceti fata invaziei acestor. Petreceți un timp distractiv în lumea extratereștrilor pe care l-am creat in aceasta categorie!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top