Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Dora

Jocuri cu Dora

Joacă și învață alaturi de Dora in aceasta sectiune de jocuri cu Dora! Împreună cu acest copil minunat, care este exploratoare, Dora de 7 ani și cu animalul de companie, Botas (o maimuță de 5 ani care are in spate un ghiozdan mov vorbitor) în unele dintre călătoriile sale trăiește o aventură foarte palpitanta și educativă! Această serie de jocuri cu Dora sunt destinate prescolarilor, unde vor învăța lecții alaturi Dora, vor învăța limbi, versiunea în limba engleză sau spaniolă.

În timp ce acești doi aventurieri curajoși avansează cu ghidati de o harta, dar care nu este suficienta pentru a-si atinge scopul final, așa că au nevoie de ajutorul tau în căutarea obiectelor pierdute. Trebuie să treci prin orice obstacol aflat în calea lor și sa rezolvati în cele din urmă misterele. Trebuie, de asemenea, să îi ajutăm să depășească tot felul de provocări care le vor apărea pe măsură ce progresează in aventurile lor. Va trebui să fii atent cu Swiper vulpea, care e ticălosul seriei și dorește mereu să fure obiectele pe care Dora și Boots au nevoie să le îndeplinească misiunea. La această bandă se unește ocazional vărul lui Dora, Diego, în seria proprie numită Go, Diego, Go! Jocurile cu Dora si Diego sunt minunate deoarece fac o echipa perfecta, ea fiind cea care face planul iar el fiind cel care-i primul in fata aventurii. 

Lui Dora ii place sa rezolve puzzleuri, ghicitori si adora misterele. Majoritatea jocurilor cu Dora sunt pentru copii si daca le vei juca vei avea parte de o multime de ispravi. Daca-ti place sa-ti rearanjezi camera iti recomand jocuri cu Dora de decorat case si camere. 

În afară de misiunile ei obisnuite alaturi de Botas, vei gasi jocuri noi cu Dora care te vor duce în lumi noi, si vor avea nevoie de ajutorul tău. Dora exersând cum se ingrijeste un bebelus, sau cel in care Dora s-a transformat într-o sirenă, poti gati o multime de retete in bucătărie alaturi de Dora, poti fi alaturi de ea cand se afla la doctor, o poti imbraca in haine noi și multe altele. Lumea lui Dora vine la indemana ta in mod online pentru a continua învățarea in aceste jocuri fantastice.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top