Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu ImpuscaturiJocuri Arcasi

Jocuri Arcasi

Cele mai noi

Jocuri Arcasi

Demonstrați-vă abilitățile minunate cu arcul care aruncă săgeți către țintă jucand aceste jocuri arcasi. Reglați-vă scopul prin calibrarea tirului în unul dintre jocurile noastre. Obțineți cele mai mari realizări prin tragerea cu sageti direct in centrul țintei.

Dacă vedeți vreodată pe Robin Hood și visezi să fii arcaș cu o strălucire extraordinară, poți să începi să exersezi cu arcul și cu săgețile tale. Trageți cu arcul si săgeata atingând ținta, dacă nu este destul de tensionată, va scădea și va eșua tragerea.

Dacă avem un obstacol în mijloc, cea mai bună opțiune este să aruncăți săgeata în aer pentru a cădea sub propria greutate datorită gravității, deși este mult mai dificil să ajungeți la țintă și trebuie să trageți arcul în funcție de obiectiv de distanță. Acum aveți pregătirea necesară pentru a lupta, pentru a vă alătura unei armate din Evul Mediu și a vă pregăti pentru asediile castelelor in lupte cu bătălii cu mii de soldați.

Intrati intr-o apocalipsa zombie cu arcul, si eliminatii. Tot ce trebuie sa faceti este sa le nimeriti capul cu sageata, altfel nu vor muri. Aceste ființe terfiante vor fi eliminate daca puteți trage o săgeată bine îndreptată spre locul potrivit.

Utilizați aceste arcuri pentru a vă apăra aruncând săgeți in inamici sau pentru a va apara cu această armă preistorică care a salvat multe vieți în trecut. Jocurile pe care le veți găsi în această secțiune sunt complet gratuite și te pot bucura fie singur, fie în compania familiei sau prietenilor, deoarece unele dintre ele au un mod multiplayer pentru 2 jucători. Îndeplinește-ți scopul și intră în cărțile de istorie ca unul dintre cei mai buni arcasi!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top