Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri MultiplayerJocuri .io

Jocuri .io

Jocuri .IO sunt foarte la modă și vin în fiecare zi cu tot mai multe dezvoltări noi noi pentru pasionatii de jocuri multiplayer cu jucatori online dn intreaga lume. Primul din această serie a fost Agario urmat de alte foarte de succes ca Slitherio. În aceste jocuri concurezi online cu alți jucători pentru a ajunge in primele locuri a serverului.

Jocurile .IO triumfă în rețea și de ce am decis să creăm o anumită categorie pentru aceste jocuri .io. Acestea sunt caracterizate de jocuri multiplayer online, aici trebuie să colectezi puncte pentru a ajunge locul unu in clasament.

Febra IO a venit alături de celebrul joc Agar.io și a fost urmată de multe alte versiuni precum Slither.io, Splix.io, Zlap.io și multe altele. Acestea sunt jocuri distractive de care va puteți bucura de pe PC, Smartphone și tablete. Modul de a juca este, de obicei, foarte asemănător. Pe acest ecran, întâlnești toți jucătorii și trebuie să câștigi puncte pentru a crește pentru a învinge mai ușor dușmanul. În tipurile Slither.io, Supersnake.io, Wormax.io și alte jocuri, de obicei figuri alungite, cum ar fi șerpi sau viermi, care se hrănesc cu punctele de pe tot ecranul. Pentru a învinge dușmanul tău, trebuie să iti creezi propria cale și să-ți faci capul să se ciocnească împotriva trupului tău. Moartea lui va lăsa multe puncte pe care le colectezi si care te va face sacrești mai repede.

În alte jocuri ca Diep.io, Wings.io sau Narwhal.io, misiunea ta este de a ucide inamicii și de a urca în clasament în funcție de numărul de decese pe care le pricinuiestii. Fie că împușcați sau tăiați pe jumătate dușmanul vostru, ar trebui să-i omorâți și să adăugați la scor cât mai mulți dușmani uciși. Acestea sunt doar un exemplu al numeroaselor jocuri IO care se nasc si al celor care vor veni.

In glor.io trebuie sa strângeți resursele din jurul dvs, construiți o fortareata cu pereți din piatra si lemn și cu uși pentru protecție. Gaseste un porc cu sa si urcate pe el pentru a fugi cu viteza pana reusesti sa-ti cumperi un lup. Colectați ouăle, ucideți animalele, plantați morcovi pentru a obține food. Plaseaza tower pentru a colecta gold cu care iti cumperi un lup pe care il vei calari si vei incepe sa vanezi alti juctori. Creați asistenți: gardieni, țărani, mercenari. Feriți-vă de lupi și de alți jucători , construieste-ti un imperio, obtine glorie si distreaza-te!

Prin urmare, am creat această secțiune unde toate jocurile de grup IO, astfel încât să nu pierdeți nici unul dintre cele noi. Cei mai renumiți Youtuberi joacă deja jocurile IO și au obtnut audiența si succes, deci ce mai aștepți să joci? Cele mai populare și mai noi jocuri IO vă așteaptă pe site-ul nostru!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top